Milieuvraagstukken Beoordelen

Milieu-Onderzoeken Beoordelen en Haar Rol in het Leven in Harmonie Met de Natuur

Maar al te vaak, kunnen studies en nieuwsberichten richten op de 'geavanceerde' deel van milieuwetenschappen en vergeet de kernelementen van het onderwerp, dat is het milieu. In feite is het de omgeving die de studie dat je moet in aanmerking komen voor ten minste een zomer, omdat de omgeving is een dynamische kenmerk van alle beschavingen.

De omgeving waarin we leven is een product van de maatschappij waarin wij leven, en de mensen die deel uitmaken van die samenleving. Het is wat ons vestigt op een plaats boven de andere, en het plezier krijgen we uit deze reizen die uiteindelijk zal bepalen hoe gezond of ongezond onze omgeving is.

Het is een veel voorkomende gedachte dat milieukwesties altijd worden aangepakt door onderzoekers en deskundigen binnen de rijken van wetenschap en technologie, maar de waarheid is dat het milieu een aspect van alle culturen die nog volop in de studie en het feit dat het isn' t eens over nagedacht als een aspect van de samenleving geeft aan hoe belangrijk het is echt. En aangezien milieu-effecten invloed op onze manier van leven, is het belangrijk om het milieu te beschouwen als een onderdeel van je studie in Environmental Studies.

Dus wat elementen van Environmental Studies nodig zijn om te leren over het milieu? Wat is het milieu?

Nature verwijst naar alles wat kan worden omschreven als echt. Er is geen beperking van de omvang van de werkelijkheid, en voor de meeste van de menselijke geschiedenis, is de reikwijdte van de werkelijkheid beperkt.

Om het milieu te bepalen, moeten we de menselijke activiteit te definiëren. Het concept van menselijke activiteit is voortdurend in beweging, maar er is een element van onze werkelijkheid die een natuurlijk element moet het. De natuurlijk element kan variëren van eenvoudige tot complexe, afhankelijk van de situatie.

De belangrijkste reden voor omgevingsveranderingen, of ze nu geleidelijk of abrupt, is het effect van menselijke activiteiten. Menselijke activiteiten kunnen worden onderverdeeld in drie typen, te weten: de biologische, technologische en sociaal.

Wetenschap en technologie zijn de twee gebieden die het grootste effect op het milieu en de loop van de tijd hebben meer schade dan alle anderen samen gedaan. Hoewel de wereld zal blijven veranderen, is er veel kunnen we doen om onherstelbare schade aan het milieu door wetenschappelijk onderzoek te vermijden.

Vervuiling heeft betrekking op elke activiteit die degradeert het milieu, maar er zijn grenzen aan hoeveel kan in een omgeving die in aanmerking worden genomen. De eerste lijn van verdediging tegen verontreiniging is het onderwijs, die ons leert wat wordt beschouwd als de vervuiling en wat niet. Hoewel de vervuiling is een reëel probleem, het risico en de schade veroorzaakt door vervuiling zijn vrij beperkt in vergelijking met sommige van de andere problemen die het milieu bedreigen.

De tweede verdedigingslinie tegen veranderingen in het milieu is om onszelf te beschermen tegen schadelijke stoffen. Bescherming tegen vervuiling is belangrijk, want er zijn twee kanten aan de medaille: degenen die niet willen niets te maken met de omgeving, en degenen die negatief worden beïnvloed door het. In dit geval zou het verstandig zijn om de "schapen-dip effect" te gebruiken om beide kanten van de medaille te begrijpen.

De derde lijn van verdediging tegen veranderingen in het milieu is om technologie te gebruiken om ons te beschermen tegen vervuiling. Technologie is nuttig in zoveel manieren, waaronder die van het milieu. We hebben een beperkte hoeveelheid van de aarde, dus het is aan ons om verantwoord en te gebruiken technologie zo efficiënt mogelijk om ons milieu te beschermen.

Onderwijs is de sleutel tot het leven in harmonie met de omgeving, maar het is ook noodzakelijk voor het onderwijs om te evolueren naar alle aspecten van milieu-onderzoek omvatten. Het is slechts door middel van onderwijs dat we echt de impact van de mens op het milieu hebben gehad en wat we kunnen doen om het milieu beter te maken voor ons, terwijl we genieten van de voordelen van de technologie die is gunstig voor het milieu ook kan waarderen.