Milieuadministratie

Hoe is de Omgeving Beïnvloed worden door de Milieu-Management Tak?

Het milieu wordt steeds meer aandacht van zowel de uitvoerende macht en het Congres. De Environmental Administration (EPA) is een agentschap binnen het ministerie van Handel dat onderzoek, verzamelt gegevens doet en maakt regelgevende besluiten om het milieu te beschermen.

De tak Environmental Management van de EPA heeft veel druk die in de afgelopen jaren als gevolg van het Congres bezuinigingen. Een overheid shutdown in 1995 de oorzaak van de Environmental Administration voor transacties weken op te schorten. In het kielzog van het falen van het wetsvoorstel om de fiscale klif af te wenden, is haar personeel versluiering aan de eisen van haar klanten te voldoen en verhogen de bezorgdheid van de belanghebbenden voordat de Amerikaanse regering kan worden ingeklapt en afgesloten.

In de afgelopen vijf jaar heeft de divisie Environmental Management slechts drie vaste posities ontvangen. Meer dan de helft van de directe medewerkers zijn toegewezen aan andere functies binnen het ministerie van Handel. Het lijkt erop dat de Environmental Management niet meer nodig is, en agentschappen zijn niet de mensen die ze nodig hebben om hun kantoren draaiende te houden inhuren.

Environmental Management houdt verantwoordelijkheden die tot ver buiten de bescherming van het milieu uit te breiden. Bijvoorbeeld, de afdeling Milieuvergunningen Management is verantwoordelijk voor het beheer van nationale parken, beschermde natuurgebieden, en de National Estuariene Research Reserve.

Hoewel veel aspecten van de overheid worden beïnvloed door milieu-management, is het nog steeds de kleinste van de drie divisies. Echter, het maakt dit met zijn geschiedenis en zijn functies.

De Amerikaanse overheid is de oudste nog werkende samenleving in de wereld. Een milieu-administratie zou een sterke stem voor het milieu, terwijl het geven van het publiek een stem in hoe die omgeving moet worden beheerd.

De Environmental Administration kan putten uit veel van de middelen van andere instanties, maar heeft een unieke stem die van de diensten van andere instanties niet vereist. Als een milieu-administratie, zou de National Park Service een evenwichtige portfolio van middelen en deskundigheid beschikken.

Park Service is een mooi voorbeeld van een milieu-management team met een stem. Het is sterk aan het beheer van haar budget, zozeer zelfs dat het hoofd van de National Park Service werkt nu voor de National Park Service.

Een van de verschillen tussen een milieu-administratie en een Park Service is de informatie die Park Service biedt ten behoeve van het grote publiek. Een Environmental Administration heeft een gedetailleerd verslag van de voordelen van een verordening, maar dat is niet het geval met de Park Service.

Omdat de Park Service dient het Amerikaanse publiek, het is een van de weinige bureaus die de informatie die de afdeling Milieuvergunningen Het management moet kunnen bieden. De rol van de National Park Service is de gezaghebbende stem van het milieu, het informeren van het publiek over de vele aspecten van milieubeheer.

De divisie Environmental Management mag dan klein zijn, maar de National Park Service heeft de hulp. Toen we missies van beide agentschappen te vergelijken, realiseren we ons dat hun missies zijn verschillend en dat de twee agentschappen zijn gewoon anders genoeg om een ​​gat in hun missie te creëren.

Vanwege deze verschillen, is het een goed idee om te overwegen welke van de twee milieu-management is het beste voor uw kantoor. Veel bedrijven hebben te kiezen tussen deze twee functies, en hoewel ze kunnen beide bieden hetzelfde niveau van de dienstverlening, zijn er verschillen tussen de twee omgevingen die een milieubeheersysteem beter zou kunnen maken geschikt is voor uw kantoor.