Bodemonderzoek

Bodemanalyse - Haar Rol in de ruimtelijke ordening

Bodemonderzoek is een belangrijk onderdeel van het bodembeheer. Het omvat de analyse van de bodem alsmede de structuur en samenstelling. Het wordt gebruikt in de land-management proces om de toestand van de bodem, zijn functies, chemie en de stabiliteit van het, haar vermogen om water en voedingsstoffen te behouden, en de mate van vruchtbaarheid te begrijpen. Het helpt om te beslissen welke maatregelen moeten worden genomen om de bodem productiever te maken.

Analyse van de bodem begint met de bereiding van de bodem. Het omvat: dumping, wassen, snijden, schillen, het samenpersen en verpakken van de bodem. Dumping is de verwijdering van de bodem materialen en spoelen het weg zodat de grond kan worden beoordeeld en onderzocht. Wassen omvat het afstrippen van organische stoffen die bacteriën of andere plagen die schade aan de bodem kan toebrengen bevatten.

Paal breken is het breken van de grond in kleine deeltjes. De palen worden dan geladen en verspreid op de grond. Verdichten omvat het samendrukken van de grond met behulp van zware machines, zoals rollen, torsie troffels, schoppen, trilrollen, torsie tanden, brekers en overhead aarde persen. Het is de verweking van de grond door verdichten door het breken van het materiaal in kleinere deeltjes.

Indien een grote hoeveelheid bovengrond van het oppervlak vuil is verwijderd, wordt het bekend als bulkgrond. Dit kan een enorme impact op de productiviteit van het gebied.

Kluiten zijn de verdicht vuil dat niet houden aan de bodemstructuur. Ze zijn niet zo veel dat ze veranderen in humus verdicht. Humus bestaat uit rottend organisch materiaal, dat wordt beschouwd als vruchtbare grond. De meeste grondsoorten bevatten veel humus, maar het is meestal weggespoeld in de loop van de landbouw.

Bepaling van de bodemstructuur is een belangrijke stap voor analyse. De bodemstructuur is de plaatsing van de deeltjes in de bodem. De meest voorkomende structuur is dat fijne deeltjes die onder de oppervlaktelaag van de bodem.

Ondergrondse deeltjes omvatten degene boven de grond in de ondergrond. Ze zijn allemaal onder het oppervlak van de grond. Een grond die wordt afgegraven, gezeefd of geschraapt wordt niet geacht onder de bodemstructuur.

Voedingsstoffen worden geabsorbeerd door de bodem en in ruil daarvoor bieden de plant met voeding, maar de bodemstructuur beïnvloedt ook een persoon van de gezondheidszorg. Een slechte structuur van de grond, het water geabsorbeerd door de bodem wordt beperkt en de plant zal niet in staat zijn om alle voedingsstoffen die het nodig te absorberen.

De grond die een gewas omringt wordt de beworteling medium. Water, lucht en voedingsstoffen worden opgeslagen in de bodem door de wortels en dit is waarom gewassen worden geplant in de bodem dat de juiste structuur heeft.

Milieukwaliteit verwijst naar de klimatologische omstandigheden in een bepaald gebied. De bodemstructuur bepaalt of de plant kan groeien in de plaats. De soort plant u zal afhangen van wat voor soort grond je hebt.

Bodemstructuur is ook een factor in het onderhoud van een tuin. De juiste soort van voedingsstoffen en water die planten nodig hebben en bodemorganismen zal in de grond blijven voor de komende jaren. Bodemstructuur is ook belangrijk om mensen vanwege zijn bijdrage aan de gezondheid. Grond die is besmet door de ziekte en insecten kan mensen infecteren.

Bodemonderzoek kan worden gedaan door het gebruik van de bodem testapparatuur. Echter, goede analyse tijd en ervaring te nemen. Bodem testapparatuur kan detecteren en analyseren bodemeigenschappen, maar het is beter om het advies van een bodemanalyse specialist te krijgen.