Leren Hoe Een Aanvraag Voor Een Tijdelijke Immigratie-Status

Aanvragen voor interim visa, of wat we tegenwoordig noemen, "niet-immigrant status" verschillen sterk, afhankelijk van wat voor soort status die je hebt. Bijvoorbeeld, voorwaarden aan een interim-visum - dat wil zeggen de voorwaarden die u kunt doen in die tussentijd visum - kan variëren, afhankelijk van wat voor soort tijdelijk visum je hebt en wat voor soort tijdelijk visum je solliciteert op dit moment.

Uw Interim visum heeft precies dezelfde criteria als een reguliere immigratie visum, behalve dat het slechts voor een beperkte hoeveelheid tijd. Deze visa worden afgegeven aan het oordeel van de immigratieambtenaar, wat betekent dat je eigenlijk bent een termijn van zes maanden de tijd om het land of gezicht deportatie vertrekken.

Als u een lopende aanvraag voor een permanent visum hebben, echter, uw aanvraag zal worden goedgekeurd zonder te wachten op uw Interim visum verlopen. Permanente status hangt af van vele factoren en duurt meestal zes maanden de tijd om te krijgen, en de meeste aanvragers worden in de categorie geplaatst "immigrant prioriteit." In deze categorie, heb je dezelfde zes maanden wachttijd als een normale immigrant met een lopende aanvraag.

Als u niet zeker weet welke categorie u in vallen, contact op met uw consulaat om te achterhalen welke tijdelijk visum categorie voor u geldt. Meestal, als je in de VS bent als werkgever, kunt u direct naar uw werkgever of een supervisor en leg uw situatie. Een goede tip is om ervoor te zorgen dat u een goede reden voor uw verblijf en niet alleen je verhaal te vertellen in het belang van het vertellen.

Zodra uw tijdelijk statuut eindigt, heb je de mogelijkheid om te solliciteren voor een andere tijdelijke status in het geval dat u wilt echter terug te keren naar de Verenigde Staten, zal u niet in staat om dat te doen, tenzij u een ander geldig visum. Het beste advies is om te kijken-up van alle regels en voorschriften, zodat u weet wat uw mogelijkheden zijn als je solliciteert naar een permanente status.

Als u op zoek bent naar uw opties, er is een belangrijke overweging die je moet onthouden. Elke categorie visum vereist een afzonderlijke vergoeding van de verwerkingsbedrijven. Als u op de status van tijdelijke, moet je laten zien dat je zult het betalen van de vergoedingen voor die bepaalde visa en niet alleen dat van een ander type u geïnteresseerd in, zoals werk-studie of de status van student.

Als u een aanvraag voor een tijdelijk visum en worden ontkend, zult u gevraagd worden om het verschil tussen wat je voor afgewezen en de vergoeding voor uw nieuwe tijdelijke visa te betalen. Dit is niet altijd een slechte zaak; U kunt altijd teruggaan naar het consulaat en probeer het opnieuw voor een nieuw visum. Echter, als je een hoop geld in je zak en u plannen om te emigreren naar de Verenigde Staten, is het misschien een beter idee om gewoon te betalen de extra kosten en toe te passen voor uw permanent visum.

Zoals u kunt zien, kan het proces van het aanvragen van een tijdelijk visum een ​​beetje moeilijk, maar niet onmogelijk. Zolang je begrijpt wat je aan begint, moet je geen probleem hebben.