Hoe u een huis in het buitenland kunt kopen - Handige tips

Een huis kopen in het buitenland kan een goede manier zijn om een ​​tweede woning op een exclusieve plek te bezitten of om uw financiële portefeuille uit te breiden. Het kan zelfs met een woonkrediet in het buitenland: laten we eens kijken hoe het moet.

Huis Buitenland Kopen

Bepaal eerst waar u wilt wonen. Dit kan zijn uit welk land u uw huis wilt kopen en het type woning dat u in gedachten heeft. Ga vervolgens op zoek naar een woning die bij u past. Beperk jezelf niet tot een bepaald gebied. Als u nog nooit eerder in het buitenland heeft gewoond, is het raadzaam om een ​​lijst te maken van de verschillende plaatsen waar u zou willen wonen voordat u begint met zoeken.

Een andere belangrijke factor waarmee u rekening moet houden, is hoeveel u kunt uitgeven. U kunt dit in uw voordeel gebruiken. Zorg ervoor dat u zich niet laat meeslepen door de vele aanbiedingen die u tegenkomt. Zorg er in plaats daarvan voor dat u alleen die aanbiedingen in overweging neemt die u daadwerkelijk kunnen helpen uw doelen te bereiken.

Als u een makelaar gaat inhuren om een ​​woning voor u te vinden, zal hij hoogstwaarschijnlijk van u eisen dat u hem een ​​vergoeding betaalt. Zorg ervoor dat u een goed idee krijgt van wat deze zullen zijn. Sommige agenten rekenen een eenmalige vergoeding en andere rekenen maandelijkse kosten.

U kunt ook worden gevraagd om een ​​commissie te betalen aan een bank of financiële instelling als u zich niet in de VS bevindt. Zorg ervoor dat u deze voorwaarden goed begrijpt voordat u ergens mee instemt.

Nu moet u weten of u financiering kunt krijgen of niet. Er zijn twee soorten financieringsbronnen die u kunt proberen: woningleningen van banken of financiële instellingen, en onroerendgoedleningen van particuliere verkopers, hetzij individuen of organisaties.

Voordat u papieren ondertekent met een woonkrediet van een bank of een organisatie, is het raadzaam dat u een makelaar inhuurt die u goed zal adviseren. Hij zal u adviseren over welke woning of lening geschikt is voor uw behoeften. en of u het zich kunt veroorloven.

U zult de prijzen van woningen op de verschillende online bronnen moeten vergelijken wanneer u naar uw woning zoekt. Dit zal u helpen de beste optie voor uw eigendom te vinden. Onderteken geen papieren voordat u absoluut zeker bent van een woning.

Het is verstandig om een ​​hypotheekmaatschappij te kiezen die is geregistreerd bij de Mortgage Company Regulatory and Development Authority (CMRA). Het belangrijkste doel hiervan is om u te beschermen tegen frauduleuze praktijken en misbruik.

Banken hebben beperkingen voor hoeveel ze u zullen lenen. U moet met uw bank overleggen over het maximale bedrag dat u kunt lenen. U moet ook meer te weten komen over hun beleid inzake sluitingskosten. U dient de rentetarieven van de geldverstrekker altijd op tijd te betalen.

Wanneer u een creditcard aanvraagt, moet u ervoor zorgen dat de score van uw kredietgeschiedenis goed genoeg is. Als u een creditcard wilt die geen jaarlijkse vergoeding heeft, moet u een uitstekende score hebben. Om goede deals met creditcards te krijgen, moet u ervoor zorgen dat u een stabiele betalingsgeschiedenis heeft.

Vergeet bij het kopen van een huis in het buitenland niet de hypotheek op tijd af te betalen. U moet een aantal jaren maandelijks betalen. U moet minimaal twintig procent van uw maandsalaris sparen voor het geval er iets met uw eigendom gebeurt.

Als u deze stappen correct volgt, zult u veel succes hebben bij het vinden van een plek om een ​​woning te kopen. Denk eraan, vergeet niet wat onderzoek te doen voordat u documenten ondertekent.