Soorten Beleggingen

Om een ​​goede investering beslissing te nemen, moet u eerst uw doelstellingen te bepalen en selecteer vervolgens een investering die deze doelstellingen voldoet. Als u deze twee vragen kan beantwoorden, zult u weten hoeveel tijd je nodig hebt om te besteden in het onderzoeken en ontwikkelen van uw beleggingsstrategie.

Beleggingen

Om een ​​investering te doen is om geld te investeren in een project in de hoop op een winst in de toekomst. De investeringen zijn zowel van materiële of financiële. Financiële investeringen omvatten aandelenmarkt investeringen, sparen en lopende rekeningen, certificates of deposit en nog veel meer.

Vastgoed is een andere categorie van investeringen. Investeringen in vastgoed zijn investeringen die te koop zijn. Onroerend goed is ingedeeld naar soort belegging als residentiële, commerciële, industriële of de overheid. De categorie die is niet echt goed omvat residentieel vastgoed, stacaravans, boerderijen, landbouwgrond, en land voor agrarische doeleinden. De hoeveelheid tijd die je nodig hebt om te investeren in een van deze categorieën zal worden bepaald door hoeveel geld je hebt om te investeren.

Beleggingsfondsen zijn een van de oudste categorieën van beleggingen en ze zijn ook bekend als aandelenmarkt investeringen. Beleggingsfondsen zijn de grootste categorie van de investeringen en zij omvatten aandelen, obligaties en ziekenfondsen. Beleggingsfondsen zijn ontworpen om de risico's van beleggen te diversifiëren en ze kunnen een goede manier om uw inkomen te beschermen als de economie blijft dalen zijn.

Een tweede categorie van de investeringen in vastgoed en is de snelst groeiende categorie in investeringen. Investeringen in vastgoed omvatten onroerend goed, commercieel en residentieel vastgoed en land.

De derde categorie is in de financiële en niet noodzakelijkerwijs gecategoriseerd in termen van onroerend goed of financiële. Deze categorie omvat spaar- en lopende rekeningen, cd's, geldmarkt en certificates of deposit.

Een belangrijke beslissing die je moet maken, is het al dan niet om een ​​beheerd of zelf beheerde pensioen-account te gebruiken. Managed pensioen-account is een van de oudste categorieën van beleggingen en het voorziet in een belasting-uitgestelde inkomsten die accumuleert zonder belastingplicht totdat de rekening wordt afgevoerd. Dit type account vereist geen account manager en kan de belegger meer vrijheid als het gaat om investeren hun geld.

Als u een beperkte hoeveelheid geld om te investeren, moet u overwegen te investeren in een vaste of variabele rente fonds. Vaste rente spaarrekening geeft u de mogelijkheid om rente te verdienen, uitgestelde belastingen. terwijl het maken van uw beleggingen en groeit op zijn eigen met een bepaalde snelheid. Met rente besparingen variabele account, bent u in staat om de snelheid variëren en investeren meer geld elke maand aan rente te verdienen.

U kunt ook kiezen tussen vaste en beleggingen op de beurs. Investeringen in vaste activa rate zijn gemakkelijk te onderhouden en niet fluctueren veel afhankelijk van de economische factoren. Deze investeringen zijn meestal gemakkelijk te begrijpen en worden als veilig beschouwd.

Een vast tarief rekening biedt ook het voordeel van het niet te worden onderworpen aan marktschommelingen want er is een vast bedrag van belang. Hoewel een variabele snelheid rekening kan fluctueren, maar het verschil is minimaal.

Met de komst van de aandelenmarkt investeringen, sommige mensen niet willen een vaste rekening te kopen. In plaats daarvan de aankoop van een beleggingsfonds, waar ze een klein deel van hun account kunnen investeren met een grote hoeveelheid geld en dan het volledige bedrag te verkopen tegen een vooraf ingestelde snelheid.

Bepaalde investeringen staan ​​bekend als risicovoller dan anderen. De risico's verbonden aan de investeringen die u voor uw account te selecteren kan worden bepaald door de leeftijd en de huidige situatie van de belegger.

Banken en andere financiële instellingen hebben veel verschillende soorten investeringen beschikbaar. De beste plaatsen om te kijken naar investeringen die geschikt zijn voor uw specifieke situatie zijn, worden lokale banken, makelaars, financiële instellingen of online financiële adviseurs te vinden. Voor meer informatie over de verschillende soorten investeringen beschikbaar zijn en wat ze zijn, een bezoek aan een investment bank, financiële instelling of een financieel adviseur. Voor meer informatie over uw mogelijkheden, contact op met een financieel adviseur, vraag dan een financieel planner, of lees financieel nieuws publicaties die te maken hebben met investeringen.