Business Schools - Waarom Marketing Is een Must in Uw Cursus

Dus, sales vs. marketing: Is het onderwijs en de nodige opleiding voor deze twee hete aardappel woorden? Twee hot-aardappel woorden dat veel hoge ranking college en universitaire bestuurders liever niet aanraking zijn, "sales" marketing." In feite, in sommige opzichten, high-onderwijs is meer een marketing tool dan een school systeem. In de boek, "The Higher Education Game," auteur Richard Saul biedt een lijst van acht hooggeplaatste business schools die een grote aanwezigheid in marketing en verkoop beschikken, maar bieden geen enkele cursus of klasse in het curriculum op het gebied van marketing en verkoop.

Wat is er mis met deze? In zekere zin hebben hooggeplaatste colleges vrienden gemaakt met de marketing in een onproductieve manier. Marketing is een van de meest dure en tijdrovende beroepen in het land. In sommige kringen, kan het ook een van de meest lucratieve industrie, want er zijn miljoenen dollars in de verkoop en marketing inkomsten die worden gegenereerd door elk bedrijf dat een dollar maakt. Hooggeplaatste onderwijsinstellingen mogen niet per se een marketing-afdeling, maar ze hebben een marketing afdeling. Er zijn marketing scholen, die hun studenten te voorzien van een marketing-diploma of certificaat, om hen te helpen het land hun eerste marketing baan. Deze scholen zijn echter niet erg innovatief met hun leer van verkoop en marketing, die verklaren waarom zoveel top college beheerders blijven marketing cursussen helemaal overzien geweest.

Wat betekent dit voor hogescholen en universiteiten die niet bieden een marketing-diploma of getuigschrift? Het betekent dat uw hoge ranking hogescholen en universiteiten zal waarschijnlijk blijven vertrouwen op buiten marketing experts en consultants om de taak van marketing te behandelen. Dit zal resulteren in een voortdurende afhankelijkheid van externe marketing bedrijven voor de marketing en sales afdelingen van uw school. Uw scholen zullen blijven achter bij andere top gerangschikt op scholen, omdat ze niet hebben toegevoegd een marketing afdeling van hun eigen land. Sommige scholen hebben gedaan en een marketing afdeling hebben toegevoegd aan hun business school. Dat is geweldig! Maar als uw school niet heeft, dan misschien moet je kijken naar je andere opties voor het kiezen van een hogeschool of universiteit.

Waarom is het misschien handig om een ​​marketing mate toe te voegen aan uw hoge ranking het onderwijs? Misschien omdat het zou kunnen helpen krijg je je voet tussen de deur met uw huidige marketing bedrijf. Misschien kan u helpen een promotie grond binnen de marketing afdeling of verkoopafdeling van een ander bedrijf. Misschien wilt u uw positie te bevorderen binnen het bedrijf of eventueel gaan na een andere baan. Hoe dan ook, heb je een slimmere verkoper met een stevige achtergrond in marketing en verkoop.

De bottom line: College en universitaire bestuurders niet per se dat marketing is de belangrijkste ding dat ze moeten leren in hun hoge ranking cursussen. Veel hogescholen en universiteiten beheerders liever zien dat hun leerlingen zich richten op onderwerpen als economie, statistiek, filosofie, sociale wetenschappen, geschiedenis, en nog veel meer. Ze gewoon niet geloven dat business school curriculum noodzakelijk voor een succesvolle professionele loopbaan dat ze willen bereiken is. De realiteit is dat de business school is een belangrijk onderdeel van je carrière plan. Echter, het is dan ook verstandig om marketing te nemen in uw business school curriculum. Zolang je kunt laten zien dat je een goed begrip van marketing concepten, zult u waarschijnlijk een positieve indruk op uw college deken en professoren.

Nog steeds niet van overtuigd dat je nodig hebt om marketing en verkoop te overwegen in uw business school? Misschien is het tijd dat je een tweede blik te nemen. Als u meer wilt weten over het belang van marketing op de universiteit leren, dan moet u zeker overwegen inschrijven in een cursus die de verkoop en marketing in uw curriculum omvat. Neem contact op met uw professoren om erachter te komen wat uw docenten voelen zijn de belangrijkste onderdelen van een solide business school programma. Je kan gewoon jezelf verrast.