4 Dingen om te Doen Vóór het Ontwerp van Uw Stand

Wanneer u het ontwerpen en plannen van een stand op een tentoonstelling of beurs, moet je doel zijn om de aandacht van een specifieke doelgroep aan te trekken. Je wilt dat ze stoppen door uw stand, rond te kijken, neem iets mee naar huis met hen, dan terug de volgende keer om te vinden wat u te bieden hebben. Als uw stand niet is ontworpen met deze in het achterhoofd, zijn de kansen, zult u een dwarsdoorsnede van het publiek in plaats van één specifieke groep die u wilt aantrekken trekken.

Beursstand

Dit is waarom het zo belangrijk om een ​​geweldige graphics en reclame-ontwerp te hebben. Hier is hoe om het te ontwerpen om de aandacht van uw doelgroep te trekken:

Denk aan de Publiek: Een maat past niet iedereen: het soort visuele berichten die u wilt portretteren voor uw stand moet ook worden bepaald door het type van de menigte die gaat bezoeken. Zorg ervoor dat de graphics en andere ontwerpen die u kiest representatief zijn voor uw bedrijf en wat het biedt. Houd de lay-out eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, zodat u gemakkelijk en snel te bereiken voor mensen. Daarnaast houden rommel uit uw stand: in de grafische vormgeving, in Berichten en in het personeelsbestand.

Houd de boodschap eenvoudig: Zoveel mogelijk, vermijd het maken van uw boodschap te ingewikkeld. Het moet kort en to the point te zijn; het moet in het oog springende en aantrekkelijk voor mensen. Houd uw woorden kort en zoet. Zorg ervoor dat de tekst kleuren passen het visuele ontwerp van uw stand en dat er geen afleidende rommel rond.

Gebruik Markeren en Design: Als u nodig hebt om hoogtepunt afbeeldingen in uw stand, is het best om kleur te gebruiken in combinatie met andere elementen in uw grafisch ontwerp. Bijvoorbeeld met behulp van een donkere, ingetogen schaduw van kleur op uw bewegwijzering kan de indruk van de professionaliteit en intelligentie te creëren, terwijl de kleur van uw grafische vormgeving past perfect bij de kleuren en afbeeldingen in de cabine. Hetzelfde geldt voor het benadrukken van uw afbeeldingen met lettertypen: doe uw grafische opvallen door proppen ze in een te kleine ruimte.

Tot slot, als het gaat om graphics en het ontwerp voor uw stand, moet u het huren van een professional. Dit is omdat ze kunnen u helpen uw bericht te ontwikkelen, houd het simpel en kort, en houdt de kleuren, afbeeldingen en tekst georganiseerd, zodat uw graphics zijn gemakkelijk te zien en te lezen. Immers, u wilt uw afbeeldingen en andere grafische ontwerpen die in het oog springende, aandacht krijgt, uitnodigend, en onvergetelijk zijn voor uw klanten en bezoekers.