Kurkparket

Hoe Kies kurkvloer Voor Uw Huis

Cork Flooring is steeds een populaire keuze voor veel huiseigenaren vandaag. Aangezien de kosten van de traditionele hardhouten vloeren blijven stijgen en de beschikbaarheid van gerecycleerde materialen blijft dalen, is kurkvloeren een plaats in de markt gevonden. Met zo veel andere opties voor het versieren van huizen en kantoren, waarom niet kurk overwegen?

Kurkvloeren is zeer duurzaam. Bij het overwegen van inkoop kurkvloeren, is het zeer belangrijk om te begrijpen dat het ongelooflijk moeilijk. Cement is niet zo sterk als het is omdat het is samengesteld uit meer vezels, die stijver maakt.

De bouw is ook uniek. Het materiaal wordt meestal bestaat uit hout, maar met enkele toegevoegde lijm en nagels, kan het worden toegepast op vloeren. Constructie maakt het mogelijk om langer mee dan hout, wat betekent dat het duurzamer zal zijn.

De natuurlijke kleur van kurk is lichtgeel. Toch zal kurk donkerder na verloop van tijd als gevolg van blootstelling aan de zon. Hoe donkerder de kleur van de kurk, hoe sterker het is.

Omdat het hout wordt gekruid uit sap gewonnen uit de boom, heeft het geen enkele inherente smaak en zal geen vlekken. Als gevolg hiervan, de vloer niet zal verkleuren zoals sommige traditionele hardhouten vloeren doen. Het maakt ook niet besmet raken als andere houtsoorten.

De bouw is de sleutel tot duurzaamheid kurkvloeren's. Met de dichtheid van de materialen, zal de vloer een leven lang meegaan. Het kan gemakkelijk worden gerepareerd als het wordt in een ongeval en heeft minder zorgen te maken over vlekken na verloop van tijd.

Cork Flooring niet nodig polijsten. Het blijft geweldig zelfs kijken na een aantal jaren. Zolang je goed te verzorgen, moet het een zeer lange tijd duren. Omdat de vloer niet gecoat is, het is heel gemakkelijk te onderhouden.

Net als elk materiaal, de natuurlijke afwerkingen zijn beschikbaar. Het is mogelijk om vlekken toe te passen en vernissen om de kleuren van de kurk te verbeteren. Dit maakt het mogelijk huiseigenaren en aannemers om de kurk te schilderen op basis van hun smaak. De natuurlijke kleur van de kurk zal blijven als je een dikke vernis of verf.

Kurkvloeren is niet zo duur als andere soorten vloeren. Ze kunnen de kosten zo weinig als vijftien dollar per vierkante voet. Dat is minder dan een kwart van de prijs van een traditionele hardhouten vloer.

Cork Flooring heeft ook een zeer lage onderhoudskosten. De poreuze aard van de vloer voorkomt dat water absorberen, waardoor het werk kan worden uitgevoerd in één of twee lagen. In het geval dat de vloer moet worden geschuurd, zal het niet de kurk beschadigd verlaten.

Het is mogelijk om textuur aan de vloeren toe te voegen door het kleuren van de lederen meubels en ondervloeren. Het is belangrijk om te begrijpen dat het toevoegen van deze materialen gebieden van permanente verf te creëren. Met behulp van een primer en latex verf of vinyl kan te voorkomen dat ze beschadigd raken.

Kurkvloeren is een natuurlijke keuze voor vloeren. Het is niet alleen duurzaam, maar betaalbaar en gemakkelijk te onderhouden. Met een paar eenvoudige stappen, kan het een prachtige aanvulling op elk huis.