Bedrijfsfilm

Herziening van de bedrijfsfilm

Als je graag films kijkt, is de kans groot dat je gehoord hebt van de film Company. Er zijn verschillende redenen waarom zoveel mensen van Company genieten, en we zullen er enkele bespreken. Laten we beginnen met een korte bespreking van de plot ...

In Company speelt Neve Campbell Loretta Ryan, een aspirant-ballerina die speelt voor het beroemde Joffrey Ballet. Ze wordt al snel verliefd op Josh, maar de druk om een ​​aspirant-danseres te zijn, zorgt ervoor dat ze een rotsachtig huwelijk heeft. De romantiek neemt dan een wending als het huwelijk begint te lijden en de relatie verandert in een seksuele relatie.

De film draait om de levens van andere dansers in het ballet, waaronder de charismatische artistiek leider Francisco Cortez (James Franco) en bevat veel echte Joffrey-dansers, waaronder Mariel Hemingway, Marisa Tomei en Antonio Banderas. Ze spelen allemaal hun eigen rol in dit interessante verhaal, evenals een aantal andere personages.

Josh wordt gespeeld door James Franco, die in films als The Breakfast Club en Spring Breakers is verschenen, evenals in veel tv-shows. Hij is een getalenteerde acteur die veel diepgang in zijn rollen brengt. Hij weet ook wat humor in de rol te brengen, wat altijd wordt gewaardeerd.

James staat ook bekend om zijn geweldige haar. Het is altijd leuk om te zien hoe hij zich klaarmaakt en het personage speelt dat hij uitbeeldt. Hij lijkt er altijd op zijn best uit te zien in zijn films, en het lijkt erop dat hij echt leuk vindt wat hij doet.

Een ander interessant personage dat in het bedrijf voorkomt, is de regisseur Francisco Cortez. Hij was eigenlijk de eerste regisseur voor Joffrey, en hij is ook een bekroonde regisseur. Er zijn veel geweldige uitvoeringen door de film heen, terwijl elke danser voorbij de barrières kijkt die hen ervan weerhouden de top te bereiken.

Het is interessant om te zien hoe James een buitenstaander speelt in dit soort films. Hij heeft een geweldige karakterontwikkeling en een goede mix van komedie en drama.

Over het algemeen is het bedrijf een erg vermakelijke film. Het zit vol plezier, actie en intriges, en zal je zeker aan het lachen maken als je er voor het eerst naar kijkt.

Vooral de casting is indrukwekkend, aangezien James de rol van leider en mentor van Joffrey speelt. Hij speelt ook de rol van een minnaar van een veel jongere vrouw genaamd Samara. Ze werd eigenlijk gespeeld door Julia Roberts, wat haar nog interessanter maakt. Roberts heeft ook geweldige gelaatstrekken, dus je zult goed op haar gezicht willen letten als ze haar scènes doet.

James speelt al een tijdje, dus het is gemakkelijk in te zien hoe hij gemakkelijk zo'n ondersteunende rol in Company kan vervullen. Wat Samara betreft, zij was zeker ook een van de hoogtepunten van de film. In het begin is ze een verlegen danseres en probeert ze samen met Josh de touwtjes in handen te nemen. maar wordt snel getoond dat ze in staat is.

Naarmate het verhaal vordert, krijgt ze echter meer respect van Joffrey en wordt ze zijn beste vriend. Dit helpt haar ook om meer over zichzelf te leren.

Het einde van de film is buitengewoon spannend, aangezien Josh zijn liefde voor Samara beseft. Dit geeft het publiek een gevoel van afsluiting in de relatie tussen hem en Joffrey.

Over het algemeen speelt James Franco een geweldige rol in de bedrijfsfilm, en het is zeker de moeite waard om te zien. Iedereen die geïnteresseerd is in het kijken naar een goede komedie, zou deze moeten overwegen voor hun kijkplezier.

Deze film heeft geen grote speciale effecten, dus de meeste mensen zullen geen problemen hebben met het zien van de film. De speciale effecten zijn meestal alleen voor de actiescène waarin Joffrey Samara vermoordt. Als je iemand bent die geïnteresseerd is in het zien van een goede actiefilm, dan is dit misschien niet de juiste film voor jou. Maar als je geïnteresseerd bent in het kijken naar een film over een relatie, dan is dit misschien de perfecte keuze voor jouw smaak.

Het is duidelijk dat James er geen probleem mee heeft om een ​​slechterik te spelen, aangezien hij als slechterik zeer overtuigend is. Hij portretteert een man die geobsedeerd is door macht en geld. Hij is het soort persoon dat er alles aan doet om te krijgen wat hij wil, ongeacht de kosten. Als gevolg hiervan is hij vaak wreed, manipulatief en harteloos.

Over het algemeen geeft de film ons een kijkje in het leven van een rijk persoon en een persoon die worstelt om de top te bereiken. Ook al speelt het zich af in een rijke familie, ze hebben nooit het gevoel dat ze hun doel hebben bereikt. Het belangrijkste thema is dat er geen manier is om hun doelen te bereiken, ongeacht wat de rijke mensen in de familie proberen. Deze film is beslist geen gelukkige, en James speelt de rol van iemand die zijn eigen leven probeert te veranderen.