SSD Hosting

Hosting Ssd - Een Gids Voor Website-Eigenaren

Als u een Webhosting dienst te gebruiken om uw website te hosten, moet uw website op het gebruik van een Solid State Drive ondersteunen. Echter, als je niet al een SSD op uw PC of laptop, moet u een Webhosting bedrijf dat het zal gastheer voor u te vinden. Dat is niet altijd gemakkelijk, omdat een aantal bedrijven die bieden Webhosting kan niet in staat om ondersteuning van Solid State Drives zijn.

Er zijn twee primaire vormen van SSD's - de Serial ATA en Serial Atae. De SSD is het logische opslaginrichting dat een harde schijf en een S.M.A.R.T. combineert bestandssysteem. Het heeft een snellere leessnelheid en leest, schrijft, en voert commando's veel sneller dan harde schijven, waardoor het een ideale keuze voor Webhosting maakt.

Als u services te hosten op uw eigen server, dan moet je in staat zijn om de SSD te installeren en te laten werken. Echter, tenzij je een steungroep bij de hand, en de tijd om de hardware zelf op te lossen, moet u rekenen op de expertise van een professionele web hosting bedrijf om dit te doen voor u. Dit is vaak het duurste optie, maar bespaart u een hoop verdriet en frustratie.

Veel bedrijven bieden Webhosting tegen een zeer lage prijs en dit lijkt misschien een goede, goedkope optie. Echter, tenzij je alleen met behulp van uw SSD voor een korte periode van tijd, dit is een optie moet je niet gaan met.

Webhosting is niet hetzelfde als virtualisatie. Virtualisatie maakt het mogelijk een PC te draaien op een virtuele machine, met elk van de gebruikers het delen van een enkel besturingssysteem (zoals Windows XP). Webhosting is wanneer uw PC daadwerkelijk gebruikt alsof het een onafhankelijke computer.

Bij het gebruik van SSD's, zal een Webhosting uw schijf te partitioneren in blokken en gastheer van elk van de partities als zijn eigen computer. Alles wat de gebruiker moet doen is ervoor zorgen dat hun hardware, zoals een beeldscherm, toetsenbord en muis, werken allemaal samen goed met de SSD's. Bij het werken met een SSD, kunnen gebruikers de occasionele bevriest en fouten te ervaren.

Houd in gedachten dat de opgeslagen op uw SSD gegevens niet zal worden beschermd door uw webhosting provider datacenters. Zij zullen worden verplicht om u te voorzien van de bandbreedte die je nodig hebt, omdat de SSD is slechts een secundaire schijf. Je moet nog steeds proberen om uw SSD veilig te houden door een back-up van uw systeembestanden, en het installeren van het nieuwste besturingssysteem, zoals Windows Vista.

In aanvulling op de Webhosting kosten, zal uw hosting ook downtime toe te voegen aan uw website. SSD's langer duren om te schrijven en lezen van gegevens, zodat ze langer na een crash of een verandering zal nemen om te herladen. Uw website kan last hebben van een lange downtime als dit gebeurt.

Als u niet tevreden bent over het uitvoeren van de SSD als een dedicated server, moet u ook rekening houden met andere opties, zoals een gedeelde webhost service. Sommige hosts zal u toelaten om uw SSD hosten op hun servers, die ook zal vereisen dat u uw netwerk te delen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de host heeft een speciale SSD voor de hosting plan die u overweegt.

Als je besluit om je SSD te hosten op uw eigen server, moet u begrijpen hoe u een back-up van uw hele systeem om eventuele problemen op de weg te voorkomen. Hoewel SSD's zijn nog steeds vrij nieuwe technologie, hebben ze al enige tijd. Tegenwoordig is er een back-up plan is eenvoudig te implementeren, vooral als je de ins en outs van het te begrijpen.

Als het gaat om webhosting, kan de service die u kiest voor de betrouwbaarheid van uw online aanwezigheid te beïnvloeden. Kies een Webhosting bedrijf dat uw SSD ondersteunt, of zorg ervoor dat u een bedrijf te selecteren dat ondersteunt een groot aantal verschillende soorten opslagmedia. Als u niet zeker weet of uw gastheer ondersteunt Solid State Drives bent, is het best om uw web hosting provider rechtstreeks vragen.

Het hosten van een Solid State Drive is erg belangrijk om uw website, dus het is best om te leren wat uw webhosting provider ondersteunt voordat u zich aanmeldt. om ervoor te zorgen uw website is up and running elke keer dat je het te bezoeken.