Europallet

Belangrijke Informatie Over Verzending Euro Pallets

Een standaard Euro pallet is ongeveer drie en een halve voet lang. Het bedrijf dat de pallet komt uit heeft zijn eigen set van regels die moeten worden gevolgd bij het verzenden.

regels en voorschriften De meeste rederijen maken geen onderscheid tussen de verschillende typen pallets. Als ze niet worden opgevolgd, kunnen ze u geld kosten.

Voor het transport van de pallet, handmatig of machinaal, zorg ervoor dat het past in een plastic zak, evenals een papieren kast die klaar zijn voor het product op te plaatsen zijn. Zodra het product in de pallet moet worden vastgemaakt met elastieken en wordt opgenomen door 3-4 duim hetzij schuim of plastic.

Ervoor zorgen dat de pallet goed aangebracht in het compartiment, plaats de pallet tegen de wand te zien of de rubberen schap boven wordt afgebroken hoger of lager. Als het naar beneden, verwijder de pallet en het probleem te verhelpen.

Als de pallet omhoog wordt getrokken, voeg extra bungeekoorden aan de pallet terug op zijn plaats te trekken. Als de pallet omhoog wordt getrokken te hoog is, zou het een morsen veroorzaken en het product kan uitrollen in een bus, morsen de inhoud en te beschadigen.

In aanvulling op de door de rederijen normen, zijn er bepaalde metalen strips die niet aanwezig zijn op uw pallet kan zijn. Om ongelukken te voorkomen, controleert u de verpakking van richtlijnen voor het product.

Bijvoorbeeld, als uw pallet is bedoeld voor grote blikken, de pallet moet worden in een vrachtwagen vervoerd zonder een airco-systeem, airconditioning systemen om het te warm te maken voor het vervoer van pallets. Ook is het belangrijk dat het product dat u verzendt anders is verpakt dan gewone containers, dus check het pakket beschrijving van het product voor het verpakken van informatie.

Zorg ervoor dat het product is duidelijk gemarkeerd en het heeft geen onvolledige of onjuiste informatie, zoals delen, lucht, kleuren, enz. Bovendien, als het item is fragiel, zoals rubber speelgoed, niet in de verleiding te breken of pletten onderweg.

In sommige gevallen kan er een vereiste voor rubber banden op de pallet zijn. Hoewel de eisen verschillen moeten de meeste pakketten minste zes van deze banden en minimaal zes kabelbinders hebben.

De verpakking aan de andere kant is aan het etiket van het product, maar als het label is al toegepast op het product, moeten deze labels intact zijn. Het label moet in full colour, niet vervaagd, en moet duidelijk worden aangegeven de indeling van het product en de waarde.

Verpakkingsmateriaal, zoals plastic, noppenfolie, bellenbrieven of lucht moeten goed worden vastgezet rond het product, de verpakking en de pallet, en moet voldoende ruimte zijn om goed in de houder worden geplaatst. Daarnaast dient de pallet worden gemaakt van stevig, zwaar materiaal, niet een die gemakkelijk wordt verfrommeld.

Om ervoor te zorgen het product komt veilig aan het einde van de reis, zal de dienstverlener het transport van de pallet behoefte aan een schriftelijke details van het pakket, inclusief het adres, het gewicht van het product, en wat voor soort product is het te houden. Het is belangrijk om bij te houden waar de pallet is op de weg, om ervoor te zorgen dat het aankomt op de bestemming op tijd te houden.