Binnenhuisarchitect

Hoe om te Huren van een Interieur Designer

Als je net als de meesten van ons, u waarschijnlijk merkt dat je het lezen van een artikel over het interieur. Hoewel er vele artikelen die verschillende aspecten van het interieur, zoals het organiseren van een huis, het kiezen van meubels, het ontwerpen van een keuken, en zelfs het selecteren van behang en verf kleuren bedekken, veel van deze artikelen zijn bedoeld voor het grote publiek.

Er zijn een heleboel dingen te overwegen wanneer u denkt over het inhuren van een interieurontwerper, dus voordat je er een huren, hier zijn enkele dingen die je moet hem of haar vragen voordat je ze huren. Deze tips helpen u ervoor zorgen dat u de beste interieur ontwerper in te huren voor uw huis.

Weten hoe lang hij of zij is in het bedrijfsleven. Dit is weten achtergrond van het bedrijf. Uw eerste aanspreekpunt moet uw interieur ontwerper en zijn of haar referenties. Zorg ervoor dat ze allemaal lijken geloofwaardig en betrouwbaar.

Hij of zij moet een breed scala van diensten aan te bieden. De ontwerper moet ervaring in marketing hebben, en zo niet, dan kunt u altijd zoeken naar een ander die dat doet.

Stel vragen over hun verleden projecten. Wil je weten wat voor soort business model ze gebruiken en hoe hun activiteiten het werk. Dit geeft je een goed idee van hoe goed de ontwerper begrijpt de zakelijke kant van de industrie te geven.

Een ander punt van overweging is de naleving van lokale en nationale regelgeving en strikte regelgeving die de verkoop van goederen en diensten en de uitstraling regeren voor een bedrijf dat deze regels volgt. Als het bedrijf alleen in overeenstemming met het absolute minimum, dan is er een kans dat het niet volgen door met hun beloften. Voordat u een interieur ontwerper in te huren, krijgen een volledige schriftelijke overeenkomst die beschrijft wat de diensten van de onderneming zal presteren, en hoe het zal betalen voor deze diensten.

Je moet ook informeren over de kwalificaties van de interieurontwerper. Zoals we eerder hebben besproken, moet uw eerste aanspreekpunt uw interieur ontwerper te zijn, dus zorg ervoor dat je in het interview met de ogen wijd open.

Heeft het bedrijf referenties? Zorg ervoor dat u uw referenties vragen naar referenties op u, uw familie, uw buren, en je vrienden. Je zult in staat om te vragen om het bedrijf te vragen en vraag de ontwerper als de referenties zijn legitiem.

Vragen over de aard van de ervaring die de ontwerper heeft met design banen. Dit is belangrijk omdat veel mensen vast komen te zitten op dit punt, waar ze zich verloren voelen en verward over hoe verder te gaan.

De ontwerper moet in staat zijn de voorbereiding van een mock-up van uw huis. Zij moeten een pen en papier hebben met hem of haar, zodat hij of zij een mock-up voor uw kamer kunt plannen. Dit geeft je een gevoel van hoe hij of zij het interieur van uw huis zou plannen.

Vraag naar eerdere projecten. Vraag hoeveel projecten die hij of zij heeft gewerkt, en de vraag of de ontwerper volledig gelicenseerd. Neem contact op met uw staat de overheid, maar ook, om te zien of de ontwerper is onder hun bevoegdheid vallen.

Kijk voor een ander bedrijf als je het gevoel dat je gewoon niet kan deze ontwerper vertrouwen. Een goede Interior Designer zal een goede reputatie de loop der tijd hebben ontwikkeld, en je moet in staat zijn om te kijken naar zijn of haar vroegere projecten te zien of ze u de kwaliteit die u nodig hebt te bieden.