Hoe koop je een huis?

Bent u op zoek om een ​​huis te kopen? Voordat u uw krediet via een hypotheeklening krijgt, moet u het nodige onderzoek doen voordat u een beslissing neemt. Leer eerst wat uw DTI is. Na het bepalen van uw persoonlijke schuld-tot-inkomen (DTI), meer specifiek, de front-side DTI, is een belangrijk onderdeel bij het verkrijgen van een goede hypotheek.

Huiskopen

Meer dan de prijs van het huis zelf, zouden andere factoren een rol moeten spelen in uw financiële berekeningen wanneer u beslist of u het zich al dan niet kunt veroorloven om een ​​huis op de vastgoedmarkt te kopen. Het kan verstandig zijn om een ​​gekwalificeerde professional te raadplegen die u zal helpen bij het vinden van de beste hypotheekovereenkomsten en die u zal helpen bij het vinden van de juiste makelaar of makelaar voor u. De reden dat uw inkomen en uw schulden zo belangrijk zijn, is dat zij bepalen hoeveel u betaalt en hoe lang het duurt voordat u uw hypotheek heeft afbetaald. Als u minder geld te besteden heeft, worden uw betalingen hoger en heeft u mogelijk niet genoeg tijd om uw hypotheek af te lossen.

Er zijn verschillende factoren die uw persoonlijke debt-to-asset ratio (DTI) op de onroerendgoedmarkt bepalen. In feite zullen deze ratio's van bedrijf tot bedrijf verschillen. Over het algemeen zijn er echter vijf belangrijke factoren die een rol spelen. Dit zijn onder meer: ​​uw bruto inkomen; uw jaarlijkse uitgaven; uw schuld / kredietverhouding; uw totale vermogen; en het eigen vermogen in uw huis. Als u de verhouding voor uw specifieke situatie kent, krijgt u een beter inzicht in hoe uw maandelijkse betalingen zullen zijn en hoe lang het duurt om uw hypotheek volledig af te lossen. Weten hoe uw betalingen zijn gestructureerd, is echter een beetje ingewikkelder.

Als koper of verkoper van onroerend goed moet u het percentage van uw totale inkomen berekenen dat nodig is om het principe af te betalen. Dit zal u helpen te begrijpen of u de hypotheek na verloop van tijd daadwerkelijk volledig kunt terugbetalen. Hoe langer u in uw woning woont en hoe lager uw aanbetaling, hoe lager het percentage van uw bruto maandinkomen dat gebruikt wordt om de hoofdsom van de lening af te betalen. Als u de lening na verloop van tijd niet volledig kunt aflossen, blijven uw rente en betaling gelijk, wat betekent dat u elke maand hogere bedragen aan uw hypotheeklening moet betalen totdat de lening is afbetaald. of u verkoopt uw ​​huis.

Een andere factor die van invloed is op uw persoonlijke schuld / vermogen-ratio, is uw credit score. Uw kredietscore bepaalt hoe goed u het zult doen om hypotheekleningen van verschillende geldschieters te krijgen. Een slechte kredietwaardigheid kan de kredietverstrekker ook helpen beslissen hoeveel uw tarieven zullen zijn en zal van invloed zijn op hoe snel u in aanmerking komt voor de lening. Uw credit score zal u ook helpen bij uw zoektocht naar de perfecte vastgoeddeal. Er zijn echter stappen die u kunt nemen om uw credit score te verbeteren.

U kunt uw score verbeteren door uw rekeningen op tijd te betalen, een vorm van kredietadvies te krijgen, uitstaande studieleningen af ​​te betalen die mogelijk niet zijn gedekt, en uw creditcards af te betalen. Zorg ervoor dat u uw maandelijkse betaling bijhoudt om uw score hoog te houden. U kunt uw kredietwaardigheid verhogen door rond te shoppen voor de juiste hypotheek. Houd er rekening mee dat hoe langer u erover doet om uw maandelijkse betaling uit te voeren, hoe lager uw score zal zijn. U moet er ook voor zorgen dat u uw creditcard verstandig gebruikt. om het principe van uw hypotheeklening af te betalen.