Computers

Computers, De Complete Revisie Van Een Sub-Industrie En Een Van De Grootste Verstoorders Om Het Online Leven

U hebt waarschijnlijk gehoord van de term "Computers" computers zijn dood". Voor de laatste 50 jaar, dit is iets dat een gemeenschappelijke verklaring dat was geschreeuwd door de straten van onze steden als we keken de achteruitgang van zo veel van onze eens belangrijkste was technologische ontwikkeling.

De belangrijkste redenen waarom computers nu worden gezien als iets dat dood waren omdat ze te duur voor de gewone man was. Computers waren echt heel duur terug in de dag. Hoewel ze goedkoop in eerste instantie waren, zouden de kosten worden gezien als omhoog gaan elk jaar.

Op een gegeven moment, de hoeveelheid geld uitgegeven aan computers gewoon ontgroeide de mogelijkheden van het systeem en we waren in staat om een ​​punt waar al onze computerbehoeften moest worden voldaan door het gebruik van veel verschillende machines te krijgen. Dit was met name het geval in ons onderzoek wereld, waar telkens één persoon overleed in een lab moesten we naar een andere computer up and running te krijgen om door te gaan met ons onderzoek.

Het is echter niet zo dat mensen besteden net zoveel tijd als voorheen, ze besteden meer tijd, als gevolg van de dramatische toename van informatie en de enorme toename van het gebruik van deze machines. Met de uitvinding van het internet, is de snelheid waarmee we online kunnen communiceren aanzienlijk sneller dan wat we eerder hebben gebruikt te worden.

Met de wereldwijde beschikbaarheid van de informatie, betekent dit dat we kunnen delen en bespreken van ideeën en data met elkaar. We kunnen ook controleren op de beurs en het laatste nieuws met een snelle klik van de muis.

Het nieuwe tijdperk technologie, nu bekend als het internet heeft een revolutie teweeggebracht in de samenleving zoals wij die kennen. Zonder het internet, zou het leven uiterst moeilijk zijn geweest om een ​​stabiele samenleving. Zonder het internet, zouden we waarschijnlijk hebben gehad in oorlog te zijn en zou niet in staat zijn om de handel en commercie te leggen met anderen zijn geweest.

Er is geen twijfel dat computers de manier waarop wij zaken doen zijn gewijzigd en dat zonder hen zou er veel minder van. In het verleden, zouden deze machines vaak vertragen onze hele maatschappij.

Toen we gebruikt om zaken te doen met elkaar, was er een hoop papierwerk die moest worden ingevuld en er zou een hoop papierwerk dat we moesten uitzoeken zijn geweest. Met de uitvinding van computers, heeft dit alles verdwenen en het belang van deze machines voor onze maatschappij is sterk afgenomen.

De mensen hebben nu een gemakkelijke toegang tot alle informatie die ze ooit nodig zou kunnen hebben om deel te nemen in welke zakelijke onderneming ze zouden kunnen worden betrokken. Ze zijn niet langer gebonden aan papier en is het niet langer nodig is voor hen om papierwerk doen als ze een bedrijf te runnen .

Met het internet, zijn er nieuwe manieren om dingen te doen en deze manieren van het doen van dingen betekenen dat het niet nodig is voor mensen om te worden gebonden door papier. Het is veel makkelijker voor ons om brieven te sturen en online te communiceren.

Al deze dingen zijn prachtig en maken ons leven een stuk makkelijker, maar ook onze informatie vrij overvloedig te maken. Als de verspreiding van het internet niet was gebeurd, onze samenleving zou waarschijnlijk een grote hit en het punt waar onze samenleving zal worden gebaseerd zal zijn getroffen genomen.